Olen lähiaikoina saanut huolestuneita puheluita suomalaissukulaisilta. Niin varmaan kaikki muutkin Islannissa asuvat suomalaiset. Kyllähän tämä kruunun romahdus on vähän niskavilloja nostanut. Avon kanssa ollaan oltu iloisia siitä, ettei ehditty vielä pankkilainaa asunnolle ottaa, vaikka sitä jo harkittiinkin, ihan tulevan perheenlisäyksenkin vuoksi.

Huomenna suuntaamme Reykjavikiin vauvans
änkyostoksille. Kai sita pitäisi noihin ruoan hintoihin nyt kiinnittää huomiota ja laskea, että mitä kannattaa ostaa, mutta kun oikeasti ei jaksa. Islantilaisia tuotteita me kuitenkin yritetään suosia. Töissä oli muutama islantilaisryhmä perunut tulonsa, niista palveluviihdykkeistähän sitä ensimmäisenä aletaan säästää. Turistit toisaalta ovat varmaan vain iloisia, kun eurossa on ostovoimaa. Islannissa itkettiin kovasti viikon alussa sitä, kun Tanskassa oluttuopin hinta nousi 1000 is kruunuun. No ei sitä itsekään huvittaisi kymmentä euroa oluttuopista maksaa.

T
ässäpä lisänä muutama kuva koirastamme Táista ensilumesta nauttimassa. Se kyllä suli jo pois, mutta talvirenkaiden laitto omaan autoon on myös huomisen reissulla luvassa. Täällä ei paljoa teitä hiekotella/suolata talvisaikaan, hyvä jos aurataan, joten hyvät talvirenkaat ovat tarpeen!

1973732.jpg

1973733.jpg